banner68

banner101

banner108
20 Nisan 2024 Cumartesi

Miting havasında açılış

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne Molotoflu Saldırı!

Bugün saat 17:00 sularında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne saldırı düzenlendi. Yapılan ilk açıklamada saldırının, belediyenin meclis salonuna düzenlendiği ifade edildi.

01 Şubat 2021 Pazartesi 20:33
Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne Molotoflu Saldırı!
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkezi konumundaki tarihi Taşbinaya, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yanıcı madde kullanılarak saldırı yapıldı.
 
Binanın zemin katında bulunan toplantı salonuna atılan molotof kokteyli ile çıkan yangına görevliler kısa sürede müdahale ederek söndürdü.
 
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ana hizmet binasında akşamüstü saatlerinde kısa süreli bir patlama sesinin ardından çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Polisin çevresinde güvenlik önemi aldığı binada, itfaiyenin soğutma çalışması sürüyor.

Medyablok'a konuşan CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, saldırı anında binada bulunduğunu ve ilk belirlemelere göre yaralanan olmadığını aktardı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, binanın önünden geçen bir kişi içeriye yanıcı bir madde fırlattı. Fırlatılan maddenin molotof kokteyli olabileceği düşünülüyor. İtfaiye ve ambulans ekipleri hızlı şekilde olay yerine geldi. Güvenlik güçleri de çevrede önlemleri aldı. 



VALİLİKTEN OLAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPILDI

İlimiz Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bugün çıkan küçük çaplı yangınla ilgili olarak iki kişi gözaltına alınmış olup K.D.B isimli şahıs Büyükşehir Belediye itfaiyesinde çalıştığını ancak işten çıkarıldığını bundan dolayı eylemi gerçekleştirdiğini beyan etmiş olup konu ile ilgili tahkikat sürdürülmektedir;

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haber Merkezi

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV