banner68

banner101

banner108
18 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Mehmet Memiş “Bayramlar birlik ve beraberliğin simgesidir”

Mersin Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Memiş Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramların birlik ve beraberliğin en büyük simgesi olduğunu söyledi.

09 Eylül 2016 Cuma 13:56
Mehmet Memiş “Bayramlar birlik ve beraberliğin simgesidir”
 Mersin Şeker A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Memiş Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramların birlik ve beraberliğin en büyük simgesi olduğunu söyledi. Mehmet Memiş açıklamasında “Bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. 

Bayramların bizim kültürümüzde çok özel bir yeri vardır. Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. 
Bununla beraber, Hükümetimizin vatandaşlarımıza yönelik son 12 yılda gerçekleştirdiği çalışmaların ve Türkiye’nin yükselen gücünün verdiği heyecanın her geçen gün arttığını, bu heyecanın vatandaşlarımızın Bayram sevincini artırdığını memnuniyetle görüyor ve yaşıyoruz. Gelişen yeniliklere imza atan ülkemizde kardeşlik duygularının doruk noktaya çıktığı bayramlar simgemiz ve vazgeçilmezimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk, selamet getirmesini temenni ediyorum ”dedi..

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV