banner68

banner101

banner108
16 Nisan 2024 Salı

Miting havasında açılış

Petroleum istanbul 2017 fuarının gözdesi bpet oldu

Petroleum istanbul 2017 fuarında BPET ENERGY stanttındı Fuarın en gözdesi oldu

03 Nisan 2017 Pazartesi 14:34
Petroleum istanbul 2017 fuarının gözdesi bpet oldu
İstanbul'da Tüyap'da Düzenlenen Petroleum istanbul 2017 Fuarında Türkiye ve Dünya nın önemli ve en önde firmaları yer alırken bir birinden güzel etkinlik düzenleyen standalar, ziyaretcilerine hem ilginç hemde keyifli anlar yaşatıyor.
BPet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Mazlum Balkan Türkiye'de İstihdamın yükselmesi demek Ülke refahının yükselmesi demektir.
Biz bu kapsamda İş İnsanlarına verilen değerlerin giderek artmasını bekliyoruz, Hedefimiz Türkiye'nin yanısıra Dünya üzerinde önemli bir yer tutabilmek olduğunu belirten Balkan, kalıcı hizmet anlayışı ile enerji yatırımlarına yönelinmesi gerektiğine inanan bir anlayış ile hareket etmekteyiz. Petrol Şuan Dünya'nın en önemli enerji kaynağı statüsünde olduğunu hepimiz görmekteyiz, bu enerjiyi doğru şekilde sonraki  nesillere yaşanabilirliğin kaliteli kılınabilinmesi için doğaya saygı çerçevesinde geri dönüşümü ileri teknoloji ve etkin bir biçimde kullanılması fayda getireceğinen inanan bir kurumuz.
Petroleum istanbul 2017 fuarında BPET ENERGY stanttındımızı ziyarete gelen herkese bunu anlatmaya çalışıyor ve gayret ediyoruz, bizi sadece bir petrol rezerv dağıtıcısı değilde insanlara önem veren iş dünyasının bir parçası olduğumuzu anlatmaya çalıştık. BPET ENERGY stanttımızda zaman zaman etkinlikler düzenledik ve bununda etkili olduğuna inanıyoruz, bizi tercih eden başta Mersinli Hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz dedi.

Haber: İsmail USTA
ismail USTA

Anahtar Kelimeler: Mazlum BalkanBpet Mersin

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV