banner68

banner101

banner108
19 Nisan 2024 Cuma

Miting havasında açılış

ANI YAŞAMAK...

09 Ağustos 2022, 13:44

 Bazen bize mutluluk veren basit şeyleri unuturuz ve kendimiz için uzun, ferahlatıcı bir mola vermek neredeyse imkansız hale gelir. Anı yaşamak ve onlara değer vermek, hayattan dolu dolu keyif almanın tek yoludur ve gerçek mutluluk ve huzurun anahtarıdır. Yaptığımız her şeyin farkında olmak bize kendimizle, başkalarıyla ve çevremizdeki dünyayla saf ve gerçek bir mutluluk verebilir. Olayları kesinlikle daha iyi bir perspektife taşıyacak , Daima şimdiki zamana sımsıkı sarılın. Her durum, hatta her an sonsuz değerdedir, çünkü bütün bir sonsuzluğun temsilcisidir.”  Şimdiye daima 'evet' deyin… olana teslim olun. Hayata 'evet' deyin ve hayatın nasıl aniden size karşı değil de sizin için çalışmaya başladığını görün. Şimdiyi yaşamalı, her dalgaya kendinizi bırakmalı ve her an sonsuzluğunuzu bulmalısınız.
İnsan herhangi bir şeye, hatta bir çimen yaprağına bile yakından ilgi gösterdiği anda, kendi içinde gizemli, ürkütücü, tarif edilemez derecede muhteşem bir dünya haline gelebilir. Hayat büyük ve harikulade bir gizemdir ve kesin olarak sahip olduğumuz bildiğimiz tek şey şu anda tam burada ne olduğudur. Gerçek anı yaşa. Sadece bu an hayattır.
Şimdi yapmak istediğin şeyi yapmaya başla. Elimizde bir yıldız gibi parıldayan ve bir kar tanesi gibi eriyen bu an var.

O zaman unutmayın: Önemli olan tek bir zaman vardır.Şimdi! Bu en önemli zamandır çünkü herhangi bir güce sahip olduğumuz tek zaman budur.

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV