banner68

banner101

banner108
25 Nisan 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Milli forma için mücadele edecekler

3-6 Nisan tarihleri arasında Türkiye’de yapılan Avrupa Şampiyonasında Türkiye Bady Fitness Şampiyonu olan bayan sporcu İpek Yıldırım da Mersin’deki elemelerde başarılı olabilmek için hazırlık yapan sporcular arasında.

29 Ağustos 2015 Cumartesi 17:54
Milli forma için mücadele edecekler
 Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmeleri 3-6 Eylül tarihlerinde Mersin'de düzenlenecek. Bir çok sporcu Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası’nda derece yapıp, Dünya Şampiyonası için Milli Takım seçmelerinde başarılı olarak milli takım forması giymek için hazırlanıyor. Ay-yıldızlı forma altında dünya şampiyonalarına katılmak için aylar öncesinden kampa giren ve yoğun diyet programı uygulayan sporcular, şampiyona için sabırsızlanıyor.Bu elemelerde başarılı olanlar IFBB nin El Salvador da yapılacak Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler.

İPEK YILIDIRIM HEDEFİ YİNE MİLLİ FORMA

3-6 Nisan tarihleri arasında Türkiye’de yapılan Avrupa Şampiyonasında Türkiye Bady Fitness Şampiyonu olan bayan sporcu İpek Yıldırım da Mersin’deki elemelerde başarılı olabilmek için hazırlık yapan sporcular arasında. Geçtiğimiz dönemde İspanya’da yapılan Avrupa Şampiyonasında da Naüturel bir sporcu olarak Türkiye’yi temsil eden Yıldırım’ın şimdiki hedefi Dünya Şampiyonasına katılacak olan ekip arasında yeralarak Milli formayı tekrar giymek.

ZOR SPOR DALI DEĞİL

Bayan bir sporcu olarak yine bayanlara önerilerde de bulunan İpek Yıldırım, “Bady Fitness tüm başyanlara önereceğim bir spor dalı. Kesinlikle zor değil. Bu sporu yapan tüm bayanlar hayatlarının her dönemlerinde hem formlarına hem de beslenmelerine sürekli dikkat ediyorlar. Zaten birey zamanla sporu bir yaşam tarzı haline getiriyor. Bizim yaptığımız spor sayesinde her konuda sabır ve disiplin sahibi oluyoruz” dedi.

 

Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV