banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

ALTINORDU FENERBAHÇE MAÇI ERTELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda saat 18.00'de başlaması planlanan Altınordu-Fenerbahçe maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

30 Aralık 2014 Salı 18:28
ALTINORDU FENERBAHÇE MAÇI ERTELENDİ
  E Grubu'nda bugün saat 18.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak  maçı yoğun yağış nedeniyle ertelendi.

Fenerbahçe
 Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zeminin futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirterek hakem Volkan Bayarslan'dan müsabakayı tehir etmesini talep etti.

Konu hakkında açıklama yapan Hüseyin Eroğlu, "Zemin çok ağır. Hakeme bu şartlarda karşılaşmanın yapılmaması gerektiğini söyledik. Son kararı Bayarslan verecek" dedi. Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar da Volkan Bayarslan'ın sahaya girerek zemin kontrolü yaptığını ifade ederek, "Top şu anda sekiyor. Hakem kararını karşılaşmanın başlamasına 1 saat kala verecek" diye konuştu.

Atatürk Stadı'nda bu akşam oynanması gereken maçın öncesinde, dünden bu yana süren yağmurun zemindeki etkileri hakemler ve takımların temsilcileri tarafından incelendi. Sahanın zemininde yoğun su birikintileri olduğu gözlenirken farklı noktalarında topun sekmesini kontrol eden hakemler ve takım temsilcileri, daha sonra statta bir süre toplantı yaptı.

Altınordu-Fenerbahçe maçının başlamasına 1 saat kala hakem Volkan Bayarslan, karşılaşmanın ertelenmesine karar verdi.
Haldun OKDEMİR

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV