Spor Haberleri Tümü

DEMİR, GENÇLİK TEMSİLCİLERİNİ KABUL ETTİ

 Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerinde Mersin’i temsil edecek olan temsilci gençler, Fatma Altunsöz ve Ali Yıldız’ı kabul etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerinde yer alacak 18-25 yaş arası önlisans-lisans veya lisansüstü programlarda okuyan, 81 İl ve KKTC’den seçilen 164 temsilci genç arasına girerek ilimizi temsil edecek temsilci gençlerimiz Fatma Altunsöz ve Ali Yıldız, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Emine Toros ile birlikte Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti.

15-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerine ‘Temsilci Genç’ olarak katılmaya hak kazanarak 164 Temsilci genç arasına giren Fatma Altunsöz ve Ali Yıldız, başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet büyükleri tarafından kabul edilecek. 16-22 Mayıs tarihleri arasında Anıtkabir’de gerçekleştirilecek resmi törenlere katılacak olan temsili gençler, Gençlik Haftası boyunca Ankara, Amasya ve Samsun’da düzenlenecek olan etkinliklere katılacaklar.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir, “Türkiye geneli 81 il ve KKTC’den birer kadın, birer erkek toplam 164 genç arasına giren Fatma Altunsöz ve Ali Yıldız’ı tebrik ediyorum. Gençlik Haftası boyunca yapılacak etkinliklerde ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz