Güncel Haberleri Tümü

MERSİN KIZILTAN'I YENİDEN İSTİYOR

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası dört yıldır başkan olarak görevini itina ile yapan Ayhan Kızıltan tarafından bir dört yıl daha yönetilmek istiyor. Bütün kent bu konuda ayni görüşte. Sanayici bir aileden gelen, gittiği her ülkede odayı en güzel şekilde temsil eden, halkın içinde, yıllardır Sumas fabrikaları ile yüzlerce insana iş ve ekmek veren bir ailenin evladı.

Kızıltan Ailesi memleketine bağlı, bu kent için çok önemli bir aile. Mersin Sanayi Sitesi'nin kuruluşunda, Madeni Sanatkarlar Derneğinin oluşmasında hep Kızıltan ailesinin adı geçer.Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi bir siyasi arena değildir. Daima üretim ve pazarlama yapan, imal ettiği ürünleri yurt içinde ve yurt dışında pazarlayan üyelerine önder olan bir kurumdur. Çok büyük bir istihdam ve sermaye merkezidir. Bu merkezin başında mutlaka aklı başında, dünya ile iletişim halinde olan yönetim kurulu üyeleri, bilgili ve tecrübeli olan üyelerden oluşmalıdır.

Başkan Kızıltan, dört yıldır ticaret odası başkanlığını titizlikle yönetmiş, üyelerinin yanından bir nebze ayrılmamıştır. Tüm halkımızın sevgisini kazanmış bir başkandır. Kendini asla koltuğa yapıştırmamış, sürekli ticaret ve imalat alanlarını gezerek üyelerinin her tür sorunlarına önder olmuştur. Hükümet yetkilileri ve belediyelerle olan diyalogları sayesinde her tür sorunun üstesinden de gelmiştir. Velhasıl; eğitimi, kültürü, iş tecrübesi, yabancı dili ile bu kurumu yönetecek her beceriye sahiptir. Bu kent için yeniden yönetim kurulu başkanı olarak göreve seçilmesi hepimizi başarılara ulaştırır. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası bu kentin gizli hazinesidir, beceriksizlere asla bırakılmamalıdır. Yeni seçilecek yönetim kuruluna Tamsayfa ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz