Güncel Haberleri Tümü

Mavi Bayraklı Liparis Hotel

2012 yılından günümüze her yıl en büyük uluslararası çevre ödülü olan Mavi bayrak ile taçlandırılan Mersin Ayaş’taki 5*Liparis Resort Hotel&Spa bu yılda ödüle layık görüldü.



Altınkum plajı, cankurtaran hizmeti ve bölgenin gerek temizliği gerekse fasiliteleri ile yerli ve yabancı misafirler tarafından büyük rağbet gören Liparis Resort Hotel &Spa tüm odaları deniz manzaralı toplantı salonları, spa merkezi, aquaparkları, havuzları, animasyon aktiviteleri, yeşil alanları,canlı müzik ve gün boyu alkol hariç herşey dahil konsepti ile özellikle ailelere uygun olarak yıl boyu seçkin hizmet vermektedir.

Eşsiz ve eksiksiz açık büfe yemekleriyle misafirlerinin takdirini kazanan Liparis Resort Hotel & Spa işinin ustalarıyla hizmet veriyor.



33 Mavi bayrak kriterini başarıyla yerine getiren Liparis Resort Hotel&Spa her 15 günde bir Sağlık Bakanlığının deniz suyu tahlillerinde denizin temizliği ile Mersin’in gözde tesisi ünvanını koruyor. 
Misafir memnuniyetine büyük önem veren Liparis Resort Hotel&Spa sosyal medyada otel yorumları sıralamasında bölgenin lideri durumunda.


Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz