Güncel Haberleri Tümü

Vali Su: “Tüm polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”

Vali Ali İhsan Su, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 176. yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Zafer Ağırkaya ile teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.



Kabulde yaptığı konuşmasında, başarılarla dolu köklü bir geçmişe sahip olan Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Su, Polis Teşkilatının kurulduğu günden bu yana ülke genelinde huzurun sağlanması, asayişin temini ile suç ve suçluyla mücadelesini mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla sürdürdüğünü kaydetti.



Vali Su sözlerinin devamında “Milletimizin göz bebeği olan Polis Teşkilatının her kademesinde görevini yüce milletimize hizmeti Hakka hizmet anlayışıyla yerine getiren tüm personeline en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, görevlerini büyük fedakarlıklarla yerine getirmeye devam eden tüm polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz