Gündem Haberleri Tümü

ŞOK HABER! ANAMUR VE BOZYAZI’DAKİ MUZ TÜCCARLARI İNCELEME ALTINDA!

 Rekabet Kurulu’ndan Anamur ve Bozyazı’da faaliyet gösteren muz tüccarlarıyla ilgili flaş karar geldi. Rekabet Kurulu, Bozyazı ve Anamur’daki muz ticarethanelerinin 4054 Sayılı Kanununun ihlaline yönelik olarak Komisyoncular Derneği ile 18 işletmenin inceleneceğini duyurdu.

Rekabet Kurulu’nun bugün aldığı karar, Bozyazı ve Anamur ilçelerine adeta bomba düşürdü. Buna göre Bozyazı ve Anamur ilçeleri sınırları içerisinde muz toptan ticareti ile iştigal eden teşebbüslerin 4054 sayılı Kanun’u ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla resen yürütülen ön araştırmanın Rekabet Kurulunca karara bağlandığı kaydedildi.Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri müzakere eden Rekabet Kurulu’nun, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik dernek ve şirketleri inceleyeceği öğrenildi.

REKABET KURULU KİMLERİ İNCELEYECEK?

1.    Bozyazı Komisyoncular Derneği 2.    Ahmet Gilik Gilikler Yaş Meyve ve Sebze Ticareti 3.    Ahmet Koçluk Kuzu Komisyon Evi 4.    Aydul Tarım Ürn. İnş. Gıda Nak. Pet. Ürn. San. ve Tic. Ltd. Şti. 5.    Ayyıldız Gıda Tarım Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6.    Deniz Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi 7.    Doğan Tarım Ürünleri Nakliyat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 8.    Fehmi Çiçek Komisyon Evi 9.    Halil Ulutaş-Akışlar Yaş Sebze Meyve Ticareti 10.    Karaoğlu Hırdavat Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11.    Osman Özdeniz Özdeniz Tarım Ürünleri 12.    Osman Yılmaztürk-Yılmaztürkler Sarartma 13.    Sedat Güğül-Güğül Komisyon Evi 14.    Seracettin Akı Bizim Yaş Meyve ve Sebze Ticareti 15.    Süleyman Özdeniz Özdenizler Komisyon 16.    Süleyman Tok Sebze Ve Meyve Ticareti 17.    Şahin Yağlı Tohumlar Tarım ve Zirai Ürünler Paz. İnş. Tur. Tic. ve San. Ltd. Şti. 18.    Tamer Doğan Doğan Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve Ticareti… Tic. ve San. Ltd. Şti. 18.    Tamer Doğan Doğan Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve Ticareti…Tic. ve San. Ltd. Şti. 18.    Tamer Doğan Doğan Kardeşler Yaş Sebze ve Meyve Ticareti…

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz