Gündem Haberleri Tümü

100 davetliye 100 plaket

 Mersin Divan Oteli' Balo Salonunda düzenlenen Mersin Altın Çilek Ödülleri törenine ,Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Başkan Vekili Hülya Günel ,GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu, Şair-sözyazarı Ahmet Selçuk İlkan,Pop Stara Doğuş,Ünlü Mankan Tuğba Özay,Arabesk müziğin Acıların Kadını"  Bergen'in ablası Mukkadder Terim,Sanatçı Murat Ünalmış,Tiyatro oyuncusu Deniz Oral,Pop Yıldızı Ege gibi iş,sanat ve show dünyasının tanınmış adları yer aldı.Mersin’de ilk kez bu kadar çok plaketin dağıtıldığı gecede salonu dolduran hemen hemen her davetliye plaket verildi.Divan otel genel müdürü Özkan Özek ve personeli eksiksiz hizmetleri ile davetlilerden tam not aldı.

 

YILIN ENLERİ

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi.

Başkan Tarhan. “İlçesine yaptığı başarılı çalışmalar ve ilçesine kattığı değer nedeniyle Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Gecede şiddete uğrayarak 30 yaşında yaşamını yitiren Bergen’e verilen ‘Müzik Başarı ve Onur Ödülünü adına ablası Mukadder Terim’e Başkan Tarhan takdim etti.

Yılın İş Adamı Ödülünü ise  Berdan Civata Yöneticisi  Hasan Şemsi  aldı.Yılın Yerel Sanatçı Öülüne Kanun Sanatçısı Ahmet Baran layık görülürken, Yılın Fark Yaratan Sivil Toplum Kuruluşu ödülü GİŞKAD'a verildi. Başkan Ayferi Tuğcu GİŞKAD' adına ödülü aldı.

Mersin Divan Oteli Yılın Şehir  Oteli Ödülü'nü Mersin Divan Oteli ve Bölge Genel Müdürü Özkan Özek alırken, Divan Otelleri Yöneticisi Deniz Dikkaya'ya TurizmYaşamboyu Başarı ve Onur Ödülüne layık bulundu. Turizm Yaşam Boyu  Başarı Onur Odülünü Fethi Kavunoğlu aldı.

YERELİDE ES GEÇMEDİLER

Yılın SPOR Ödülü, Mersin Ampute Futbol Takımı'na,Sivil Toplum Ödülü MARBADER'e,Yılın Sağlık  Markası VM Medical Park'a,Yılın Sporcusu Fikri Arıcan'a,Yılın Eğitim Markası Ödülünü MTOSB Şişecem Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'ne, Kurumsal Hizmet Başarı Ödülünü Joker Gayrimenkul'e,Yılın Girişimci İş Adamı ödülünü Onat Gök'e,Yılın Genç İş Adamı Ödülünü Akif Yılmaz'a,Türkiye Yılın Lezzet Marka Ödülünü Kaburgacı Yaşar Aydın'a, Yılın Yayıncılık ve Eğitim Hizmet Ödülünü Pastel Kitabevi'ne, Yılının Girişim ve Dijital Proje Ödülünü  Cardrop'a,Yılın Sağlık Hizmet Başarı Ödülünü Dr. Fulya Gülergün,Yılın Çıkış Yapan Ticari Markası Ödülünü Yıldız Tobacco'ya,Yılın Mersin'e Değer Katan Firması Ödülünü Vefa A.Ş.'ye,Yılın Yerel Aktüel Magazin ve Yaşam  Dergisi Black & White,Yılın Vıolın DJ Keman Sanatçısı Uğur Yıldırım'a, Yılın Turizm Markası Carretta Vogaye'ye,Yılın Butik Otel Markası ÖdülünüVista Butik Otel'e,Yılın Hukuk Danışmanı Ödülü Av. Müge Sarıçiçekligil'e verildi.

GENEL ÖDÜLLER

Müzik Başarı ve Onur Ödülü Bergen'e,Sinema Emek ve Başarı Ödülü Kemal Sunal'a,Yardımcı Erkek Ödülü Bülent Polat'a,Yılın Yardımcı Kadın Oyuncusu Selin Yeniciye,Yılın Çıkış Yapan Oyuncusu Ödülünü Selin Yeniciye,Yılın Çıkış Yapan Oyuncusu Ödülünü Aras Şenol'a,Yılın Erkek Oyuncusu Murat Ünalmış'a,Yılın Yönetmeni Ödülünü Murat Saraçoğlu'na (Bir Zamanlar Çukurova), Müzik Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülünü  söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'a,Yılın Yazarı Ege'ye,Yılın Pop Sanatçısı Ödülü Doğuş'a, Yılın Magazin ve Cemiyet Dergisi Ödülünü Klass Magazin'e, Tiyatro Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülünü Deniz Oral'a,Siyaset Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülünü  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e,.Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülünü manken Tuba Özay'a, Yılın kadın yazarı ödülünü Tuğba Işınsu'ya, Yılın Umut Vaadeden Oyuncu Ödülünü  Yağmur Öztürk'e, Yılın Televizyon Programı Ödülünü  Vaha Kılıçarslan'a (Vaha İle Evdeki Mutluluk Star Tv), Yılın Komedi Oyuncusu Ödülünü Çetin Altay'a (Oflu Hoca), Yılın Belgeseli Ödülünü  Derya Yolyapan'a (Balık Dedektifi TV8,5), Yılın Blogger Ödülünü Benan Öztürk'e,Yılın Çıkış Yapan Pop Sanatçısı Ödülünü Asude Cemre'ye,Yılın Çıkış Yapan Oyuncu Ödülünü Dilhan Aras'a,Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülünü Eva Maya'ya,Yılın Eğitim Markası Ödülünü Fidol Okulları'na verildi.

Yaklaşık 3-4 saat süren plaket zenginliğinin yaşandığı törene sponsor olan Mersin Divan oteli genel müdür ve yönetiminede bol bol teşekkürler edildi.

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz