Güncel Haberleri Tümü

Huzur, Güven ve Asayiş!


Mersin Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Temmuz ayı dahilinde yapılan operasyonlarla, suça ve suçlulara rahat verilmeyeceğini bir kez daha hatırlattı.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 22 gram kokain, 412 gram esrar, 12 gr Metamfetamin, 44 gram bonzai ve 29 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçen malzemeler ile ilişkili şahıslar yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi.


Faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda 5 açıktan hırsızlık, 2 otodan hırsızlık, 1 evden hırsızlık ve 1 motosiklet hırsızlığı olayı olmak üzere toplam 9 hırsızlık ile 3 kasten yaralama olayı aydınlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda bu olaylara karıştığı tespit edilen 14 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi.


Ayrıca, yapılan uygulama ve denetimlerde haklarında yakalama emri bulunan 30 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.


"Halkımız İçin"

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan son açıklama "Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli olarak devam edecektir." şeklinde oldu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz