Spor Haberleri Tümü

Beşiktaş ve Trabzon Gözünü CAS'a Dikti

 Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile karşılaşırken Beşiktaş ise Gençlerbirliği deplasmanına konuk oldu. Bu sezon ligin sürpriz ekibi olan Sivasspor ise Göztepe deplasmanında sahaya çıktı. Karşılaşmaların ardından UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlar kısmen belli oldu.

ŞAMPİYON BAŞAKŞEHİR

Süper Lig'in Cemil Usta sezonunda ligi 1.sırada tamamlayarak şampiyon olan Başakşehir takımı önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.

GÖZLER CAS'TA

Ligi 2. sırada tamamlayan Trabzonspor UEFA tarafınca verilen Avrupa Kupaları'ndan men cezası nedeniyle CAS'a başvuruda bulunmuştu. Bu men cezasının CAS'tan dönmesi durumunda bordo-mavili ekip gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turuna katılmaya hak kazanacak. Süper Lig'i 3. sırada bitiren Beşiktaş ise CAS'tan gelecek cevaba göre Trabzonun yerine Şampiyonlar Ligi'ne ya da Avrupa Ligi'ne gidecek.

ONLARIN HAKKI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ceza almaları gündemde olan Trabzonspor ile ilgili "İnşallah onlar gider. Çünkü hakettiler" dedi. Sergen Yalçın sözlerine şöyle devam etti: "3. sırada bitirmek Beşiktaş için bir başarı değildir ama mevcut şartlarda en iyi senaryo buydu" dedi.



Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz