Güncel Haberleri Tümü

ARBELLA’ya Yılın Markası ödülü.

 Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğince (MESİAD) ‘ın Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’in Mersin’e kazandırdığı Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Yılın İş İnsanları Ödül Töreninden Yılın Markası ödülünü ARBELLA aldı.

Bu yıl 12.si düzenlen Yılın iş insanları ödül töreninde toplam 10 kategoride jüri değerlendirmesi ile Yılın Markası ödülü ARBELLA’ya verildi. Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğince düzenlenen gece de, ARBELLA adına ödülü Türkonfed Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez tarafından ARBELLA Genel Müdürü Gülçin Arslan Hazar’a takdim edildi.

Törene Eski Kalkınma bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali ihsan Su, Milletvekilleri, Belediye Başkan Adayları, Stk Başkanları ve temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Törenden sonra ARBELLA Genele Müdürü Gülçin Hazar; Bu ödüle layık görüldüğümüz için mutluluk duyuyorum, Mesiad Bölgemiz için önemli bir stk kuruluşudur, önemsiyoruz böyle bir törende ödül aldığımız için mutluyuz katılım sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ederim. dedi.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz