Spor Haberleri Tümü

MERSİNLİ HAKEMLER YENİ SEZONU AÇTI.

 Mersin Nevin Yanıt Atletizm pisti tesislerinde açılış saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okundu.Merkez hakem Kurul Üyesi Kadir Tozlu ,Genel Merkez Yönetim Kurulu  Başkanı Abdurrahman Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanı Alkan Altan ,İl hakem Kurulu Başkanı Hüdaverdi Savcı,ASKF yönetim kurulu üyesi Kurtuluş Yakıcı,Saha Komiserleri genel başkan yardımcısı ve Mersin dernek başkanı Mustafa Öncel katıldı.

 

Açılış konuşmasını Dernek Şube Başkanı Alkan Altan Birlik beraberlik mesajları vererek biz dernek olarak bugüne kadar hep üyelerimizin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın dedi.
         

 

MHK Üyesi Kadir Tozlu; il hakem kurulu başkanı ve yönetimi son iki sezonda Mersin hakemliği açısından büyük bir kazanım olduğunu vurgular iken büyük bir cesaret örneği göstererek genç bir hakem topluluğunu kazandırmışlardır.’’Mersin amatör liginde üst düzey müsabakalarda görev vererek genç  hakemleri kazanması büyük bir cesaret örneği ve başarısıdır’’dedi.

Mersin il hakem kurulu şuana kadar hakem camiasına olumlu katkılar sağladığın ’’ Mersin hakemliği bunun en iyi mükafatını gelecekte üst liglerde görev alarak göstereceklerdir’’dedi.
       

 

TFFHGD Genel Merkez Başkanı Sayın Dr. Abdurrahman Arıcı;  Mersinde Genç bir Hakem Topluluğu var.Mersin gelecekte genç hakemleri ile iyi yerlerde olacaktır.Mersinli hakemler ve gözlemcilere başarılı bir sezon diledi.

 Mersin  il hakem kurulu başkanı Hüdaverdi Savcı konuşmalarında ortak görüş olarak Mersin Genç bir Hakem Topluluğuna sahip gelecekte mersin hakemliği iyi yerlerde olacak 2018-2019 futbol Sezonu için Başarı Dileklerinde bulundu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz