Özel Haber Haberleri Tümü

HAVALAR ISINIRKEN CİLT BAKIMI

 Mersin’in Kuyluk yolunda hizmete devam eden Ipl Cosmetic Merkezinin kurucusu ve Güzellik uzmanı Betül Ceylan havaların ısındığı son günlerde cilt bakımı konusunda bayanları uyardı. Uzman Ceylan“Cilt bakımı havanın her durumunda mutlaka yapılması gereken ve ihmal etmemeniz gereken bir bakımdır.“ Öncelikle cilt bakımı ile ilgili bunu hatırlatarak Havalar Isınırken Cilt Bakımı nasıl yapılmalı ondan bahsedeceğiz.

 HAVALAR ISINIRKEN CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?

1.                               Yüzünüzün mutlaka her zaman temiz olmasını sağlayın. Havaların ısınması ile birlikte yüzünüz daha fazla terleyecektir ve bu da cilt bakımı nın gerekliliğini daha da fazla arttırmaktadır. Basit bir temizleme ürünü ile yüzünüzü aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak nazikçe temizleyin ve sonrasında güzelce durulayın.

2.                              Yüzünüzdeki kan dolaşımını harekete geçirmeniz gerekiyor. Bunun için ılık suyun içine bir miktar aroma terapisi koyarak bir bez ile yüzünüze sürün ve sürerken 5-6 defa yüzünüze baskı yapın. Yüzünüzdeki kan dolaşımınız bu şekilde hızlanacaktır.

3.                              Düzenli aralıklarla mutlaka peeling yapın. (doğal peeling tarifleri) Bu yüzünüze ve cildinize parlaklık ve canlılık katacaktır. Cilt bakımı hızlanması için de size yardımcı olacaktır.

4.                              Maske yapın. Özellikle kil içeren maskeler (beyaz kil maskesi tarifi) gözenekleri açacak ve cilt inizin hava almasını sağlayacaktır.

5.                              Tüm bunları yaptıktan sonra krem ve yağ kullanarak cildinizi yumuşatabilirsiniz.

Sizler için Havalar Isınırken Cilt Bakımı konusunda bu 5 öneriyi paylaştık.

Herkese Güzel bir cilt ve sağlıklı bir ömür dileriz.

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz