Yaşam Haberleri Tümü

Ciğerci Cengiz Usta Farkıyla Tanışın

 

 Mersin’de bulunan ve Torosların harika havasını içinize çekebileceğiniz mekan son derece özenle tasarlanmış olmasının yanı sıra, yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda hizmet sunduğundan kalabalık yemek davetleri için de iyi bir alternatiftir. Geniş bir otopark alanı olduğu için park etme sorunu yaşanmayan mekanda rezervasyon yaptırarak her zaman yer bulmak mümkün.

Damak tadınıza hitap eden zengin menüsü ile tüm ailenizin severek tadabileceği yemekler bulunan Ciğerci Cengiz Usta, Türk yemeklerinin tüm lezzetini misafirleriyle buluşturuyor. Ciğer, et ve mangal çeşitlerinin yanı sıra, severek yiyeceğiniz çökertme kebabı, saç kavurma, piliç pirzola, soya soslu tavuk veya çoban kavurma ile lezzet dünyasına yepyeni bir adım atabilirsiniz. Ayrıca hafta sonu kahvaltı için de gidebileceğiniz mekanda zengin bir menü ile karşılaşacaksınız.

Herkesin düşünüldüğü ve misafirlerin rahat etmesi için her türlü özenin gösterildiği Ciğerci Cengiz Mersin civarından pek çok misafiri ağırlamaktadır. Engelli vatandaşların da aynı konfordan yararlanabilmesi için onlara uygun masa ve sandalyelerin bulunduğu mekan, çocuklar için hazırlanan özel oyun parkı ile ailelerin huzur içinde zaman geçirmelerini de sağlamaktadır. Huzurlu ve nezih bir ortamda yemek yemenin tadını alabileceğiniz, sevdiklerinizle doya doya zaman geçirebileceğiniz mekanı en kısa sürede keşfetmelisiniz.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz