Gündem Haberleri Tümü

Komutanlarından Başkan Dinçer'e Ziyaret

 Hafta sonu emekliye ayrılacak olan Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Ertan ile yerine atanan Albay Oğuz Bavbek, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Albay Fatih Ertan, yaklaşık 3 yıldır Mersin'de görev yaptığını ve bu süre içerisinde Başkan Dinçer ile çok iyi diyaloglar kurduğunu belirterek, görev süresi içerisinde kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Ertan, bu hafta sonu itibarıyla görev süresinin dolacağını ve emekliye ayrılacağını ifade ederek, "Görevimi Marmaris Grup Komutanlığından ilimize atanan Albay Oğuz Bavbek'e teslim ediyorum" dedi.

Talat Dinçer ise komutanlar tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanımız Albay Fatih Ertan ile çok sıcak diyaloglar içerisinde olduk. Kendisine esnaf teşkilatımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyor, emeklilik hayatında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yeni atanan komutan Bavbek'e de yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Dinçer, "Bizler esnaf teşkilatı olarak mülki amirimiz ve yerel idarecilerimiz başta olmak üzere tüm kamu, kurum ve kuruluşları ile iyi diyaloglar içerisindeyiz. Esnaf sanatkar teşkilatı olarak sizlerle çalışmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz