Spor Haberleri Tümü

Mersinli Hakemler Yeni Başkanını Seçti

Mersin Hakemler Derneği'ndeki kongrede, seçime tek listeyle gidildi. Divan Başkanlığını Bölgesel Gözlemci Hasan Hüseyin Süslü'nün yaptığı kongrede konuşan eski başkan Abidin Arslan, Birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine ve kendisine gösterilen sevgiden dolayı hakem arkadaşlarına teşekkür eden Arslan, yeni yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.

TFFHGD Genel Merkez Yöneticisi Abdulkadir Güven de eski dernek başkanı Abidin Arslan'a, Mersin ve Türk hakemliğine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni yönetime de başarılar diledi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, katılımcıların tamamının oyunu alan Alkan Altan, TFFHGD Mersin Şube Başkanlığı'na seçildi.İl hakemi Alkan Altan, seçim sonrası yaptığı konuşmasında, "Çok mutluyum. Bu bir hizmet yarışı. Önceki dönemde görev yapan tüm arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte, yeni bir vizyonla yolumuza devam edeceğiz.Sonrasında hakemlerimizin sorunlarını ve problemlerini çözüme kavuşturmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Yeni dernek başkanı Alkan Altan'nın yönetiminde Hüseyin Gençtürk,Mehmet Can,Caner Eroğlu ve Cihan Ahmet Göre yer aldı.

Tamsayfa ailesi olarak Mersin Hakemliği adına hayırlı olması dileğiyle yeni yönetime başarılar dileriz.


Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz