Siyaset Haberleri Tümü

AK Parti Yenişehir İlçe teşkilatı esnaf ziyareti yaptı

 Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Topçu, esnafın istek ve sıkıntılarını dinledi.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Bekir Topçu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Topçu, yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı.

Her vatandaşla tek tek ilgilendiklerini, sıkıntılarını yerinde görerek çözmeye çalıştıklarını aktaran Topçu, “Başlatmış olduğumuz dev projelerle Yenişehir geleceğe koşacak. Yenişehir’de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz. ”dedi.

Yenişehir’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynayacağını belirten Topçu “ Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. İlçemizin durumunu, partimizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynayacak. İnşallah, Yenişehir’de güçlü gelecek için büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştireceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunacağız. Esnafımız Yenişehir’in vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz