Siyaset Haberleri Tümü

Contar”sorunlarınız sorunumuzdur”

 

Contar”sorunlarınız sorunumuzdur”

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erhan Contar, il ve ilçe yönetimleri olarak aralıksız çalıştıklarını belirterek, “Amacımız, tüm bölgelerin sorunları tespit edip çözmektir. Bunu da başaracağız. Çünkü biz siyaseti millet için yapıyoruz” dedi.


AK Parti Mersin İl Başkanlığı, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini tanışma toplantısında bir araya getirdi. İki gün süren toplantıda bir konuşma yapan İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Çontar, il ve ilçe yönetimleri olarak aralıksız çalıştıklarını söyledi. AK Parti’nin girdiği her seçimde iktidar olduğunu hatırlatan Çontar, “AK Parti Türkiye’de 14 yıldır tek başına iktidarda olan ve ülkemize en iyi hizmetleri yapmaya çalışan bir partidir. Bizler de geçtiğimiz ay göreve getirildik. İl yönetiminden teşkilat başkanı olarak ben ve 18 arkadaşım ile AK Parti Mersin teşkilatlarımıza yön vereceğiz. Mersin seçim bölgesi olarak ikiye ayrıldı. Mersin ve dört merkez ilçesi, Tarsus ve Çamlıyayla 1. bölge kapsamında çalışmalarımız, eş zamanlı 2. bölgemizdeki Erdemli, Silifke, Mut, Gülnar, Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçeleriniz ile bölgeyi karış karış bir program dahilinde gezmek. Amacımız, tüm bölgelerin sorunları tespit edip çözmektir. Bunu da başaracağız. Çünkü biz siyaseti millet için yapıyoruz” diye konuştu.
“Demokrasimize ve devletimize karşı yapılacak her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır”
15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişimini kınayan Çontar, “Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde azınlık paralel örgüt yapılanmasına ait bir grup, darbe yapma girişiminde bulunmuştur. Ancak bu gözü dönmüş azınlığı, hem Silahlı Kuvvetler içerisindeki vatanperver Türk evlatları hem polisimiz hem milli istihbarat teşkilatımız hem de milletimiz ezmiştir ve bu darbe girişimleri neticesiz kalmıştır. Öncelikle bu darbeyi başarısız kılan aziz milletimize, meydanları dolduran coşkulu büyük milletimize, kendini tankların önüne atan kadirşinas Türk evlatlarına şahsım, partim ve milletim adına teşekkür ediyorum. Şanlı direnişte şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimizi, yaralı gazilerimizi ve mücadele eden tüm kahramanlarımızı milletçe daima yüreğimizde yaşatacağız ve asla unutmayacağız. Herkes bilmelidir ki, bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye, demokrasimize ve devletimize karşı yapılacak her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır” ifadelerini kullandı.
İki gün boyunca süren tanışma toplantılarına katılan partililerine de teşekkür eden Contar, il ve ilçe yönetimlerine çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz