Sağlık Haberleri Tümü

Rasta Beauty Güzellik ve bakımın adresi

 Mersin’de ilklere imza atan RASTA BEAUTY Güzellik ve Estetik Merkezi, uzman kadrosu ve cihazları ile kısa sürede kendini ispatladı. Kalite ve hijyenden ödün vermeyen RASTA  Güzellik ve Estetik Merkezi, Mersin’li bayanların son bir yılda en çok tercih ettiği güzellik merkezi haline geldi.

Avrupa standartlarında hizmet veren RASTA BEAUTY Güzellik ve Estetik Merkezi, Türkiye’de sadece 5 firmada bulunan cilt yapılandırma cihazını bünyesinde bulundurarak, farkını ortaya koyuyor. RASTA Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Sahibi estetisyen Gülsün Irik Mersin’de her önüne g2elenin sektörü zora soktuğunu söyledi. Her şeye rağmen kalite, güven ve dürüstlükten ödün vermediklerini söyleyen Irik Mersin’de hiçbir güzellik merkezinde olmayan cihazları bünyelerinde bulundurduklarını belirtti

TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

RASTA Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Sahibi estetisyen Gülsün Irik“Avrupa Birliği’nin yeni dönemindeki standartlarına uygun son sistem teknolojiye sahip Türkiye’de bile sayılı bulunan cihazlarımızla ve uzman kadromuzla seçkin müşterilerimize sunmayı hedef bildik. Rasta ailesinin en önemli ilkeleri, müşteri memnuniyeti ön planda tutmak ve kusursuzluğa ulaşma çabasıdır. Salonumuzda en iyiyi sunmak için yola çıkmış ve bunu kısa sürede gerçekleştirmiş bulunuyoruz.Rasta güzellik olarak kendi piyasamız diliminde kalite üstünlüğüne sahip olmayı amaçlıyoruz. Yaptığımız  işi tek seferde doğru yapmayı, sağlıklı bir şekilde ilişki kurmayı ve yeni teknolojiyi takip ederek salonumuza getirmeyi amaç edindik ve bun başardık.”

 KALİTELİ, DÜRÜST VE ŞEFFAF HİZMET ANLAYIŞI

“Sürekli eğitim olarak seminerlere katılıyoruz. İyileştirme yöntemlerini kullanarak devamlı gelişmeyi, yenilemeyi sağlayan bir yönetim ve iletişim sistemi örneği veriyoruz. Güvenilen güzellik salonu arayışını kaliteli, dürüst, şeffaf ve farklı hizmet anlayışımızla karşılayan müşteri haklarına saygılı ve hijyenik güzellik hizmeti veren ismini kurullaştırmayı ve yüceltmeyi amaç edinmiş bir işletmeyiz.Bize ulaşmak için lütfen 0 324 2319633 nolu telefonumuzdan randevu alınız..www.restabeauty.com yayındayız”

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz