Siyaset Haberleri Tümü

2 bin ülkücüye özel görev


Güvenlik riski ve seçime kısa süre kaldığı için mitinglerini 3 büyükşehirle sınırlayan MHP Lideri, geçen hafta pazar günü yapmayı planladığı İzmir mitingini, Ankara'daki saldırı üzerine ertelemişti. Konuyu kendi içinde tartışan MHP, mitingleri ertelemenin terörün korku salma hedefine ulaşması anlamına geleceği gerekçesiyle, miting programına bu haftadan itibaren devam etme kararı aldı. Bu anlamda Bahçeli, yarın İstanbul'da meydanlara inmiş olacak.
 
2 BİN ÜLKÜCÜ GÜVENLİK MESAİSİNDE
 
Yenikapı'da yarın saat 14.00'te ‘Büyük İstanbul Buluşması' adı altında yapılacak miting öncesi, başta İstanbul il teşkilatı olmak üzere tüm parti teşkilatı harekete geçirildi. Miting alanında bombalı saldırı ya da provokasyon ihtimaline karşı, emniyet birimleriyle temasa geçen MHP İstanbul İl Teşkilatı, güvenlik birimlerinin aldığı önlemlerin dışında ayrıca kendi teşkilatlarını devreye soktu. MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, "İstanbul'daki mitingi gerçekleştireceğiz. Polis gerekli tedbirleri alacaktır. Buna ilave olarak ülkücü gençlerimizden 2 bin kişiyi görevlendirdik. Cumhuriyet ve İstanbul tarihinin en büyük mitingini gerçekleştireceğiz" dedi.
 
İKİNCİ BULUŞMA YERİ ANKARA
 
MHP Lideri Bahçeli, 25 Ekim'de ise Ankaralılarla buluşacak. Bunların dışında seçime kadar başka il mitingi planlamayan Bahçeli'nin, bazı illerde salon toplantıları yapması bekleniyor.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz