Dünya Haberleri Tümü

Letonya ve Hollanda maçları aday kadrosu açıklandı



A Milli Takım, 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve Konya'ya seyahatten önceki çalışmalarını burada sürdürecek.

A Milli Takım kafilesi, 1 Eylül Salı saat 22.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Konya'ya hareket edecek. 2 Eylül Çarşamba günü saat 20.15'te Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılacak antrenmanla Letonya maçı hazırlıklarını sonlandıracak A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim idman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye-Letonya karşılaşması, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak.

A Milli Takım, Hollanda ile oynayacağı karşılaşma için son çalışmasını 5 Eylül'de saat 18.00'de Konya Büyükşehir Stadı'nda yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu çalışmadan evvel düzenlenecek basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Türkiye-Hollanda müsabakası 6 Eylül Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek.

VOLKAN DEMİREL ADAY KADRODA YOK

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve gösterdiği performans ile Fenerbahçe'nin en iyileri arasında gösterilen Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınmadı.

Volkan Demirel hatırlanacağı üzere Kazakistan ile oynanan maç öncesi taraftarla tartışıp stadı terk etmiş ve bir sonraki oynanan Hollanda ve Lüksemburg maçı kadrosunda Fatih Terim'in kararı ile kadroda yer almamıştı.

Öte yandan A Milli Takım kadrosunda Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri çeken Yusuf Erdoğan'da yer aldı.

FENERBAHÇE'DEN 7, GALATASARAY'DAN 6, BEŞİKTAŞ'TAN 4 İSİM KADRODA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroda 7 Fenerbahçeli, 6 Galatasaraylı, 4 Beşiktaşlı, 3 Trabzonsporlu, 3 Bursasporlu yer alıyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Mert Günok (Bursaspor), Onur Kıvrak (Trabzonspor)

Savunmacılar: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Serdar Aziz (Bursaspor), Hakan Balta (Galatasaray), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Semih Kaya (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahçe), Emre Taşdemir (Bursaspor)

Orta saha:Yusuf Erdoğan(Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe), Gökhan Töre (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Alper Potuk (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yasin Öztekin (Galatasaray), Olcay Şahan (Beşiktaş), Arda Turan (Barcelona)

Hücumcular: Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (Hannover), Batuhan Karadeniz (Sivasspor), Burak Yılmaz (Galatasaray).

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz