Dünya Haberleri Tümü

Almanya’ya Gitmek Artık Çok Kolay!

Bilindiği üzere uluslararası seyahatlerde her ülkenin kendi içerisinde çeşitli prosedürleri bulunmaktadır. Ülke değiştirmek için kullanılan kişiye ait umumi pasaportların onaylanması işlemi vize olarak adlandırılır. Almanya vizesi almak için Schengen vizenizin bulunması, vize işlemlerinizi daha çok kolaylaştırmaktadır. Firmamız vize işlemleri için yalnızca bir başvuru ile vize işlemlerinizi kolaylıkla halletmenizi sağlar. Birçok ülkeyle anlaşmalı olan firmamız İdata Almanya Vizesi için de gerekli bütün işlemleri sorunsuz ve hızlı şekilde tamamlayarak size en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Vize başvurularında Almanya Konsolosluğu’na yapılan bireysel başvurular çoğunlukla reddedilmektedir.
Ayrıca idata sistemi ile artık elçiliğe gitmeden vize işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. idata Firmamız Almanya Konsolosluğu’nun yetkilendirdiği bir idata vize işlemlerinizi sağlayan bir seyahat acentesidir. Başvurularınızı firmamız aracılığıyla yaptığınızda bireysel başvurunuzdan çok daha yüksek bir ihtimalle onaylanır ve başvuru sahibine gereken bütün bilgiler aktarılır. Ayrıca vize işlemleri için en önemli husus seyahatinizin hangi amaçla olduğunu belirtmektir. Vizeler öğrenci vizesi, çalışma vizesi, turist vizesi olarak kategorilere ayrılır. Başvurunuz sırasında seyahat amacınızı ayrıca belirtmeniz gerekmektedir. Başvuru evrakları vize kategorilerine göre çeşitlilik arz etmektedir. Turistik vize için istenen evraklar ayrı, öğrenci vizesi için istenen evraklar ayrıdır.

Başvurunuz 10 gün içerisinde değerlendirilip sonuca bağlanır. Almanya’da bulunduğunuz süre zarfında vizenizi uzatmak içinse gerekli evrakları toparlayıp yabancılar şubesine başvuruda bulunmanız yeterlidir. Vizeniz bitti ise başvuru gününden itibaren birkaç gün için geçici vize hakkınız bulunmaktadır. Bu süre içerisinde herhangi bir pasaport sorgulaması olduğu zaman geçici vize kartını göstermeniz yeterli olacaktır. Almanya, tarihi ve turistik mekan bakımından Avrupa Ülkeleri içerisinde büyük bir öneme sahiptir.

Tarihi derinliği ve genişliği, tarihi yapı yoğunluğunu bizatihi çoğaltmış, ülkenin turizmden elde ettiği gücü ve sermayeyi arttırmıştır. İş göçü alması itibariyle de Avrupa’nın büyük istihdam alan ülkelerinden birisidir. başlayabileceksiniz. Firmamız gereken özenle vize işlemlerini tamamlayacak ve size en kısa sürede geri dönüşte bulunacaktır. İdata Almanya Vizesi başvurusunu bu linkten öğrenebilirsiniz. Almanya vizesi başvuruları ve gerekli evrakların tamamı 2015 güncel listesi olup tüm detaylı bilgileri tarafımızdan öğrenebilirsiniz.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz