Medya Haberleri Tümü

Trabzon, Bursa ve Şanlıurfa Emniyeti'nde değişiklik

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne Murat Köksal’ın atanmasının ardından yapılan operasyonlar kapsamında Trabzon'da görev yeri değişen personel sayısı da 295'e yükseldi.

BURSA'DA 91 POLİSİN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın, 17 Aralık yolsuzluk operasyonu ardından, görevden alınması sonucu, Bolu'dan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sabri Durmuşlar tarafından şube ve ilçe müdürleri ile polis memurları arasında başlatılan görev yeri değişikliği devam ediyor. Rütbeli personeller arasında yapılan görev değişikliklerinin ardından Olay Yeri İnceleme, Güvenlik ve Terörle Mücadele şubelerinde görevli 91 polis memurunun görev yerleri değiştirildi.

Yapılan son düzenleme ile Bursa'da 17 Aralık yolsuzluk operasyonunun ardından görev yeri değiştirilen polis sayısı 650'e ulaştı.

27 POLİS DAHA GÖREVDEN ALINDI 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevden almalar sürüyor. İki gün önce 64 polisin görevden alındığı emniyet müdürlüğünde bugün de biri amir 27 kişi daha görevinden alındı. 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nde görevden alınanların sayısı 563'e yükseldi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çeşitli birimlerde çalışan 1'i amir 27 personel görevden alındı. Son iki ayda 4 görev değişikliği yapılan İl Emniyet Müdürlüğü'nde önemli birimlerin çoğu boşaltıldı. Son yapılan görevden almalarla son iki ayda 563 şube müdürü ve polisin yeri değişmiş oldu.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz