banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Kocamaz; Herkes Bir gün Yaşlanacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

19 Mart 2015 Perşembe 14:52
Kocamaz; Herkes Bir gün Yaşlanacak
      Mesajında, belediye olarak her zaman yaşlıların yanında olduklarını ve bundan sonra da onlara destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Kocamaz; halkın tüm kesimlerine eşit mesafede hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını, ancak yoksul ve yaşlıların kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirtti.
      Gerek Tarsus Belediye Başkanlığı döneminde, gerekse de Mersin’de son 1 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlı vatandaşlara, yasaların verdiği izin çerçevesinde her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Bundan sonra da imkanlar doğrultusunda destek olmayı sürdüreceğiz. Her insan, Allah ömür verdiği sürece yaşlanacaktır. Ben bugünün gençleri, yarının yaşlı adaylarına seslenerek, onların büyüklere her daim yardımcı olması gerektiğini söylüyorum. Yanınızda yaşlanan anne ve babalarınıza sitem etmeyin, onları hor görmeyin, azarlamayın. Onlar, nasıl savunmasız bir bebekken sizleri koruyup, size merhamet ve sabırla yaklaştıysa, siz de onlara bu yaşlılık döneminde aynı duygularla yaklaşın. Cenab-ı Allah da, yaşlılık dönemlerinde ana babalarımıza sitem etmemeyi ve onları hor görmemeyi emretmektedir.” şeklinde konuştu.
      Mesajının sonunda, yaşlıların bir toplumun en değerli hazinesi olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Bu vesileyle aramızdan ayrılmış olan büyüklerimize Yüce Allah’tan rahmet dilerken, hayatta olan yaşlılarımızın haftasını en içten duygularla kutluyor ve hayırlı bir ömür diliyorum.” dedi.
ismail USTA

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV