banner68

banner101

28 Mart 2024 Perşembe

Miting havasında açılış

Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuştu

7 Haziran seçimlerinde doğru mitinglerine devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu Mersin'de kalabalığa seslendi

09 Mayıs 2015 Cumartesi 19:35
Başbakan Davutoğlu Mersin'de konuştu
 

7 Haziran seçimlerinde doğru mitinglerine devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu Mersin'de kalabalığa seslendi


Mersin'e, Anamur'un yörüklerine bütün sahillere selam olsun. İngiltere'de seçim oldu 3 muhalefet lideri anında istifa etti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş ben kazanamazsam istifa ederim diyorum siz istifa edecek misiniz?
 
- Türkiye'de milli iradeye kimse gem vuramaz.
 
- İngiltere'de seçim oldu 3 muhalefet lideri anında istifa etti. Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş ben kazanamazsam istifa ederim diyorum siz istifa edecek misiniz?
 
- Biz albayrak için dünyada dimdik durduk. Her yerde milli birlik ve beraberliği savunuyoruz. Bütün Türkiye'yi kuşatan AK Parti'dir.
 
BU HESAP MESELESİ
 
- Kılıçdaroğlu'na bu sabah söyledim. ''Bu hesap meselesi dedim''. Hazine 12 yılda doldu. Şimdi gözü bu hazinede.
 
- Toroslar çökmedikçe, Akdeniz kurumadıkça, gök yere inmedikçe hiçbir şekilde Kudüs'ün İslam karakterinin değişmesine izin vermeyeceğiz.
 
MASKENİ İNDİR KARŞIMA ÖYLE ÇIK
 
- Demirtaş'a burdan soruyorum '' Senin ağabeyinin dağda ne işi var?
 
- Demirtaş, batıda barış sözcülüğü, doğuda terör sözcülüğü yapma. Bazı sorular soruyorum Demirtaş'a, burada Mersin'de Yörükler, Kürtler, Araplar barış içinde yaşıyorlar. Buraları karıştırmayın. Doğu'yu, Güneydoğu'yu karıştırmayın. İlk sorum şu; senin kardeşin dağda ne yapıyor? Niye inmiyor? Niye barış için çalışmıyor? Yine soruyorum; niye 6-7 Ekim olaylarında, Doğu'daki Güneydoğu'daki kardeşlerimizi zulüm altında inletecek şekilde insanları sokaklara çıkardın.
 
- Yasin Börü diye 16 yaşındaki civan gibi bir delikanlıyı dördüncü kattan atanları niye lanetlemedin? Seçim vakti yaklaşınca şehirde barış sözcüsü, bitince terör sözcüsü, böyle iki yüzlülük olmaz. Maskeni indir, karşımıza öyle çık.
 
CHP'NİN PARALARI NEREYE GİTTİ?
 
- Kılıçdaroğlu bana 4 yıl verin" diyor. Kılıçdaroğlu'nun o dediği şeyler Aslı Yok Yaylası gibi. Bir kampanya başlatmıştı. Milletçe alkışlama falan. Durdu o kampanya. Amerika'dan reklamcı getirdi ne oldu ona verdiği para. Nereye gittiği CHP'nin paraları.
 
DAVUTOĞLU'NDAN MERSİN'E BÜYÜK MÜJDELER
 
1) Çukurova havalinmanı en kısa zamanda açılacak.
 
2) Mersin-Antalya otoyolu en kısa sürede açılacak.
 
3) Hızlı tren Konya'dan Karaman'a , Karaman'dan Mersine gelecek.Mersin'den Antep'e , Antep'den Habur'a gidecek Habur'a.Barış ve kardeşlik içinde Erbil'de gidecek, Kerkük'e de gidecek.
 
Tam Ajans Haber

    Yorumlar

Yeni Sitemizi Nasıl Buldunuz?

EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
E-GAZETE
  • Guncel Haber Tamsayfa.Net - 17 Şubat 2021 Manşeti
ARŞİV